Plantariumgebouw

Plantariumgebouw

Het Plantariumgebouw, ooit ontstaan uit de behoefte voor een vaste locatie voor de internationale vakbeurs Plantarium, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een locatie met veel mogelijkheden. Door het glazen dak is de grote hal uitermate geschikt om een beurs, expositie of een ander evenement te organiseren.

Van zakelijke activiteiten zoals een vakbeurs, bedrijfsfeest of verkiezingsbijeenkomst, tot andere activiteiten zoals een snuffelmarkt, vogelmarkt, hondenshow tot een concert. Vrijwel alles is mogelijk. Van kleine tot grote ruimtes.

Daarnaast worden verschillende ruimtes in het Plantariumgebouw verhuurd als bedrijfsruimtes, bestaande uit kantoor- en opslagruimtes.

Rol van Proba BV
Proba BV exploiteert en beheert het Plantariumgebouw, van verhuur van bedrijfsruimtes tot het begeleiden en organiseren van evenementen die plaatsvinden in het Plantariumgebouw. Bedrijven die zelfstandig evenementen organiseren in het Plantariumgebouw, worden door Proba BV op professionele wijze ondersteund bij de uitvoering. Vaste onderdelen daarvan zijn o.a. het verzorgen van facilitaire diensten zoals vergunningen, schoonmaak, toiletten, EHBO, etc. Ook het tekenen van een beursplattegrond behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie: www.plantariumgebouw.nl